A buszmegállóban lett rosszul, mentőhelikopterrel szállították kórházba az idős férfit

Forrás: OMSZ Facebook-oldala -
mentő mentőhelikopter életmentés buszmegálló újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A járókelők lélekjelenlétének köszönhető, hogy sikerült újraéleszteni azt az idős férfit, aki még hétfőn lett rosszul a Tamásiban található egyik buszmegállóban.

Hirtelen lett rosszul az a 60 év körüli férfi Tamásiban, aki összeesett a buszmegállóban, rövid ideig rángatózott a földön, majd elveszítette az eszméletét. A szemtanúk rögtön a segítségére siettek, értesítették a mentőket, de a férfi már nem lélegzett és leállt a szíve. A mentésirányító diszpécser utasításai alapján a járókelők egymást váltva megkezdték az újraélesztést.

Illusztráció Forrás: OMSZ Facebook-oldala

Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, a férfit stabil állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba – adta hírül az Országos Mentőszolgálat a Facebookon. A bejegyzés végén mielőbbi felépülést kívánnak az idős férfinek és gratuláltak az életmentésben részt vevő civileknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.