Bizarr: Bianca minden vágya, hogy az övé legyen a világ legtágabb fülcimpája - Fotó

őrület rekord Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bianca Ferro odáig van a testmódosításokért. Minden vágya, hogy neki legyen a világon a legtágabb fülcimpája, és ezért bármit képes megtenni.

Bianca 13 évesen kezdte tágítani a fülcimpáját, és jelenleg 86 mm átmérőjű lyuk ékeskedik rajta. A rekord 101 mm, ezt szeretné megdönteni. A nő szülei nem örültek, amikor megtudták, hogy fiatal lányuk mit tervez, ezért mindenhogyan megpróbálták őt lebeszélni róla.

"De bármennyire is próbálkoztak, mindig megtaláltam a módját, hogy tovább tágítsam a fülcimpáimat" - nyilatkozta a nő a Daily Starnak.

A tetoválóművészként dolgozó Bianca nagyon nagy követőtábort épített ki az Instagramon. Bianca külsejére sokféle reakció érkezik: vannak, akik kiakadnak a külsejétől, másoknak tetszik, amit látnak.

Az online térben is sok kritikát fogalmaznak meg vele kapcsolatban, de igazán csak egy dolog bántja őt: "Az egyetlen dolog, ami igazán felzaklatott, az az, amikor a szüleimet bántják. Sokan gondolják úgy, hogy a szüleim biztosan csalódtak bennem, hogy így nézek ki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.