Eltűnt egy budapesti tinilány: a lakosság segítségét kéri a rendőrség

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
rendőrség Dercsényi Fanni Laura eltűnt eltűnt személy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség részletes személyleírást adott a lányról, akiről tegnap óta senki sem tudja, hol lehet.

Az egyenruhások jelenleg is keresik a 19 éves budapesti Dercsényi Fanni Laurát. A lány április 20-án, 21:30-kor tűnt el az egyik nyolcadik kerületi egészségügyi intézményből. Jelenlegi tartózkodási helye nem ismert, ezért a rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki látta a lányt, vagy tudja, hogy hol lehet, értesítse a hatóságokat.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A könnyebb azonosítás érdekében részletes személyleírást tettek közzé a lányról. A kapitányság közleménye szerint Dercsényi Fanni Laura körülbelül 180 cm magas, vékony testalkatú, haja szőke. Az eltűnésekor kékesszürke melegítőt viselt.

Aki Fanni Laura tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Az eltűnt lány fotóját ide kattintva megnézhetitek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.