elhunyt Cristiano Ronaldo kisfia taps videó Cristiano Ronaldo Manchester foci megható videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki megrendülten olvasta, hogy Cristiano Ronaldo ikrekkel várandós kedvese elveszítette az egyik babát, a születést ugyanis csak a kislány élte túl.

Pár hónappal ezelőtt még hatalmas volt az öröm a sztárfocista, Cristiano Ronaldo családjában. A többgyermekes játékos ugyanis ismét apuka lett, ráadásul ikrekkel volt várandós a szerelme, Georgina. A babák nemét videóban jelentették be: a felvételen derült ki, hogy egy fiúval és egy lánnyal bővül a Manchester brit focicsapat sztárjátékosának családja.

A rajongók már készültek arra, hogy együtt ünnepeljenek Ronaldóval, amikor a focista bejelentette a tragédiát. A születést kisfia nem élte túl. Azt nem tudni, hogy mi okozta a baba halálát, ugyanis a hír közzététele óta Cristiano érthető módon teljesen visszavonult a nyilvánosságtól és kihagyta a soron következő focimeccsét is.

Kisfia halála óta azonban most először újra posztolt a közösségi oldalán. Ronaldo megosztotta azt a videót is, amely csapata, a Manchester legutóbbi mérkőzésén készült. A klub a nagy rivális Liverpoollal játszott, amikor a mérkőzés hetedik percében (tisztelegve Ronaldo mezszáma, a hetes előtt) az egész aréna állva tapsolt a focista elhunyt kisfia emlékére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.