Kamion gázolt Kiskunfélegyházán: egy 14 éves kislány az áldozat

Forrás: Shutterstock -
halálos gázolás gázolás kamion Kiskunfélegyháza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó balesetnek lehettek szemtanúi azok, akik április 27-én szerda reggel munkába vagy iskolába igyekeztek Kiskunfélegyházán.

Az egyik helyi rádióadó tette közzé a szörnyű hírt saját Facebook oldalán. A Rádió Smile értesülései szerint április 27-én 7 óra 30 perckor halálos baleset történt Kiskunfélegyháza belterületén. A Bajcsy-Zsilinszky utca és a Csongrádi út kereszteződésében egy kamionos elütött egy kerékpárral közlekedő kislányt.

A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták megmenteni a mindössze 14 éves lány életét, de a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés miatt az érintett útszakaszokon forgalomkorlátozás volt érvényben.

A környéken az utóbbi időben megszaporodtak a kerékpáros balesetek: márciusban egy biciklijét toló férfit, tavaly novemberben pedig egy másik kerékpárost gázoltak halálra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.