Megfulladt egy kétéves kisfiú egy szennyvíztisztító területén

Forrás: Shutterstock -
Nagytalmács szennyvíztisztító fulladás Szeben megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán este találtak holtan egy kétéves kisfiút a Szeben megyei Nagytalmácson a helyi szennyvíztisztító állomáson. A gyerek halálát fulladás okozta.

Szerda este tűnt el a Szeben megyei nagytalmácsi otthonából egy kétéves kisfiú, akinek már csak a holttestét találták meg. A mentőszolgálatot este értesítették arról, hogy egy kisgyerek élettelen testére bukkantak a nagytalmácsi szennyvíztisztító állomás területén. A kétéves és kilenc hónapos kisfiú teste akkorra már kihűlt. A mentősök a helyszínen megpróbálták újraéleszteni, majd kórházba szállították, és ott is küzdöttek az életéért, de hiába.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrség eljárást indított az ügy kivizsgálására, hogy kiderüljön, hogyan került a gyermek a szennyvíztisztító területére. Az édesapja aznap 20:35-kor jelezte a hatóságoknak, hogy a kisfiú 18:50-kor eltűnt. A rendőrökből, családtagokból és önkéntes tűzoltókból összeállt csapat indult a keresésére. Egy férfi 22 óra körül fedezte fel a gyermek holttestét a Szeben folyó medrében, mintegy három kilométerre az áldozat lakhelyétől - írja a Maszol.ro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.