Mindent letarolt, ami az útjába került: a részeg férfi kocsija a kerítés tetején landolt Tolna megyében

dreamstime -
kerítés Döbrököz ittas Tolna megye baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tolna megyei Döbröközön május elsején egy ittas férfi okozott komoly balesetet: kocsibehajtónak ütközött, majd két kocsinak, végül egy kerítés tetején landolt.

2022.május 1-jén 1 óra 10 perc körüli időben a 6532-es úton Döbrököz belterületén okozott balesetet egy ittas férfi.

A 27 éves szakályi sofőr egy Volkswagen Transporterrel közlekedett a Külső utcában Dombóvár irányába. Autója sebességét vélhetően rosszul választotta meg, ezért egy jobbra ívelő kanyarban kisodródott. Áthajtott az út melletti vízelvezető árkon, majd egy kocsibejárónak ütközött. Ezt követően tovább haladt és a jármű nekiütközött a közelben az utcán parkoló két személygépkocsinak. Az ütközés erejétől a Transporter a levegőbe emelkedett és egy ház előtt lévő kerítésen fennakadva állt meg.

Ez lett az ámokfutás vége Forrás: Police.hu

Kiderült, hogy a sofőr ittas állapotban vezetett, ezért a rendőrök megszondáztatták, ami pozitív eredményt hozott. A férfi a baleset során súlyosan megsérült, ezért a mentő kórházba szállította, ahol további vizsgálatra mintát vettek tőle.

Így néz ki az egyik letarolt autó Forrás: Police.hu

Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság az ittas járművezető ellen büntető eljárást kezdeményezett - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.