Lövöldözés történt Csepelen, utána megkéseltek egy férfit

Forrás: Shutterstock -
Csepel lövöldözés szemtanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három dörrenést lehetett hallani hétfő délután Csepelen, az Ady Endre utcában. Az ügy kapcsán megszólalt egy szemtanú.

Szemtanúk szerint három dörrenést is hallani lehetett hétfő délután a nyugodt külvárosi lakótelepen, mielőtt egy férfit megkéseltek a csepeli panelház előtt.

A támadok ezután beültek egy autóba, hogy elmeneküljenek a helyszínről, mire csikorgó kerékkel megérkeztek a rendőrök - írja a Bors.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

Imre bácsi szeme láttára történt a lövöldözés: a lapnak elárulta, hogy pontosan mit látott.

"A padon ültem és három lövést hallottam. Arra lettem figyelmes, hogy egy férfi háromszor szemen lőtt egy másik férfit. Ömlött a vér a férfi szeméből. A férfi, akit meglőttek, elszaladt a ház sarkáig, aztán egy kis utcába. De visszajött, és újra egymásnak estek. A pasinak, aki lőtt, volt egy kés a kezében. Attól féltem, hogy beleszúrja abba, akinek majdnem kilőtte a szemét. Kihívtam a rendőrséget" - mesélte Imre bácsi, majd hozzátette, hogy a támadót már többször látta a környéken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.