21 éve szenvedett szörnyű balesetet a magyar fiú, most talált rá a katasztrófavédelem

Forrás: Shutterstock -
Karambol baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható történetnek lehettek szemtanúi a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos Facebook-oldalának követői egy nemrég megosztott felhívásnak köszönhetően.

Az oldalon közzétett fotón egy 2001 telén, Sámsonkert közelében, a 471-es úton lezajlott baleseti helyszínelés megrázó pillanatait örökítették meg.

A rendvédelmi szervezet munkatársai arra kérték a kisfiúként a képen szereplő, ma valószínűleg a harmincas éveit közelítő férfit, jelentkezzen náluk, hogy megtudják, minden rendben van-e vele azóta.

Az internet népe szinte azonnal felismerte a gyermeket, Völgyi Rolandot, aki a kommentszekcióban megerősítette, hogy valóban róla van szó. Állítása szerint a balesetben eltört a lába és egy kis időre az eszméletét is elvesztette, de végül teljesen felépült.

A Hajdú-bihari Napló elérte Roland nővérét, Nikolettet, aki elárulta, hogy öccse körülbelül 7 éve él Skóciában, jelenleg egy gyárban dolgozik hegesztőként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.