Megvan a döntés: Fekete Dávidot a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel sújtják

Forrás: Instagram/Fekete Dávid -
Fekete Dávid Fekete Dávid börtönben marad sikkasztás csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávidot 2021 májusában egy házkutatás után tartóztatta le a győri rendőrség. Az énekest százmilliós sikkasztással vádolják, és úgy tűnik, nem mostanában szabadul a börtönből. 

"Elfogadta a bíróság az ügyész indítványát a tekintetben, hogy a gyanúsított jelenléte a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható csak, valószínűsíthető, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén a büntetőeljárás során a hatóságok részére elérhetetlenné válna, és ezt nem gyengíti az a tény sem, hogy a lakóhelyével kapcsolatos körülményeit rendezte" - idézi a Blikk a győri bíróság legutóbbi közleményét.

Forrás: Instagram/Fekete Dávid

A bíróság arra alapozza a döntését, hogy a férfi az első és azt követő kihallgatása között eltelt időben is követett el az eljárással azonos jellegű, szándékos bűncselekményeket, ami valószínűvé teszi, hogy ha szabadlábra kerülne, vagy enyhébb kényszerintézkedés hatálya alá vonnák, akkor ismételten bűncselekményeket követne el.

Az énekes, a védője és az ügyész is fellebbez.

Fekete Dávid ügyéről ITT olvashatsz még többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.