Ezt mondta utoljára a házasságáról Berki Krisztián: "Magamat okolnám, ha nem lenne sikeres"

Forrás: Berki Mazsi -
halál Mazsi feleség Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián 41 évesen távozott az élők sorából, hirtelen és váratlan halála mindenkit megdöbbentett. A celeb utolsó interjúját egy podcastnek adta, melyben a többi között a házasságáról is beszélt.

Berki Krisztián tragikusan fiatalon, hirtelen és váratlanul 41 évesen vesztette életét. Elvesztése hatalmas fájdalom a családjának, akik egyelőre érhető okokból nem nyilatkoztak a celeb halálának körülményeiről vagy lehetséges okairól. Zacher Gábor azonban elmondta, mi vezethetett ahhoz, hogy ilyen fiatalon halt meg.

Berki Krisztián utoljára a házasságáról beszélt Forrás: Berki Mazsi

Berki Krisztián az elmúlt hónapokban nem szerepelt annyit a médiában, egyik utolsó interjúját a R POD PODCAST című műsornak adta, melyben a többi között házasságáról is beszélt. "Magamat okolnám, ha nem lenne sikeres a Mazsival. Nálam nincs olyan, hogy a te hibád! Olyan van, hol hibáztam én, hol hibáztál te és hol hibáztunk együtt (...) Nem hibáztatjuk a másikat, hanem megéljük a pillanatokat" - idézi a Bors Berki szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.