Rejtélyes halálesetek történtek egy közkedvelt nyaralóhelyen: hárman hunytak el, nem tudni, hogy miben

Forrás: Shutterstock -
Bahama-szigetek hotel halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy amerikai turista megbetegedett a Bahama-szigeteken a héten, hárman közülük meghaltak, egyelőre nem tudni, mi okozta hirtelen rosszullétüket - adta hírül vasárnap a The Guardian brit napilap.

Chester Cooper, az ország ügyvivő miniszterelnöke pénteken azt közölte: a rendőrség vizsgálja a halál okát, de egyelőre nem merült fel idegenkezűség gyanúja.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Michael Darville egészségügyi miniszter az Eyewitness News Bahamas című lapnak elmondta, hogy az Exumában található hotel több vendége csütörtökön kezdett panaszkodni hányingerről és szédülésről. Később hármat holtan találtak, a negyediket pedig légi úton New Providence-sziget kórházába szállították - írja az MTI.

Jóllehet minden jel elszigetelt esetekre utal, egészségügyi szakértők és orvosok szintén bekapcsolódtak a vizsgálatba, hogy teljes biztonsággal kizárják a közegészségügyi veszélyt - tette hozzá a miniszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.