Gyerekgyilkosság Somogy megyében: felkészült gyermeke megölésére az apa

Fotó: Csudai Sándor -
gyilkosság gyerekgyilkosság Somogy megye tragédia Hetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó tragédia miatt került a hírekbe Hetes. A Somogy megyei község élete teljesen felbolydult, miután az egyik lakos halálra szurkálta saját kisfiát, majd a szörnyű tett után magával is végzett.

Norbi, a hetesi apa a helyiek szerint imádta kisfiát, bármit megtett volna érte, ezért sem érti senki, miért döntött úgy, hogy megöli saját gyermekét. A gyilkosságot nem hirtelen felindulásból követhette el, erre utal az a tény is, hogy a ház ajtajára egy cetlit ragasztott azzal a felirattal, hogy "Ne gyere be, hívd a 112-t!". A feliratot az édesapa testvére vette észre, aki nem sokat hezitált, betörte a belülről bezárt ajtót, a látványra viszont nem volt felkészülve.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

– mesélte a Blikknek az egyik helybéli. A községben senki sem gondolta volna, hogy az apa képes lenne egy ilyen barbár tettre. Érzékeny fiúnak ismerték, aki éveken át kereste egy nő igaz szeretetét, de az élet nem adta meg neki ezt a lehetőséget. A család egyik ismerőse továbbá azt is elmesélte a lapnak, hogy már egy ideje rossz előérzetük volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.