Kiss Kató halottlátó jósnő állítása szerint kapcsolatba került a múlt pénteken elhunyt médiaszemélyiséggel. Azt is elárulta, ki volt az üzenetének a címzettje.

Kató a Life TV-nek adott interjújában részletezte, hogy Krisztián lelke már a halála másnapján megjelent nála – erre ő a lakásában tapasztalható furcsa jelenségekből, például áramkimaradásból, megmagyarázhatatlan zörejekből, illetve belső hangjaiból következtetett.

"A lámpák elkezdenek rezonálni, áramingadozás van, a tévé elkezd zúgni, fehérzaj keletkezik, zörgések, ezek elég egyértelmű jelek..."

-mondta Kató, akinek Krisztián egyértelmű dolgokat üzent a túlvilágról, ám erről nem beszélt bővebben.

Berki KrisztiánFacebook

 

"Van egy üzenet, amit le kell írnom valakinek, de nem hozzátok tartozik, hanem ide..." 

-mondta a halottlátó. A néhai influenszer szelleme barátjának, Hajdú Péternek üzent rajta keresztül. A jósnő egy papírlapra írta le a túlvilágról érkezett titkos mondatokat, melyeket továbbított a gyászoló műsorvezetőnek.

A napokban a Blikk olvasója Berki Mazsit is lefotózta, amint Katónál tett látogatást, majd mosolyogva távozott tőle. A halottlátót köti a titoktartási megállapodás, ezért ezzel kapcsolatban nem beszélhetett a sajtónak, de a fotók alapján úgy tűnik, hogy a fiatal özvegyet legalább egy kicsit megnyugtatták a jósnő szavai. Kató elmondta, hogy Mazsi pár nappal azután vette fel a kapcsolatot Katóval, hogy Krisztián üzent neki.