Ég egy kamion az M1-esen, mindkét irányba lezárták az autópályát

autópálya kamion baleset M1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M1-es autópálya mindkét oldalát lezárták Bicske térségében a szombat délután kigyulladt kamion sűrű füstje miatt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Azt írták, hogy az M1-es 31-es kilométerszelvénynél, a Győr felé vezető oldalán kigyulladt jármű gomolygó füstje miatt a rendőrök a Győr és a Budapest felé vezető sávokat is teljes szélességben lezárták. A rendőrség információi szerint a jármű melletti terület is lángra kapott, már folyik az oltás.

A rendőrök a Győr felé vezető oldalon a 27-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon a 39-es kilométernél a forgalmat az 1-es útra terelik. Az arra közlekedőknek lassú haladásra és torlódásra kell számítania.

Gányai Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a korábban MTI érdeklődésére arról számolt be, hogy a sztráda Győr felé vezető oldalán a torlódás 7-8 kilométer hosszúságú; a baleset során személyi sérülés nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.