Újra összeházasodott Kourtney Kardashian és szerelme

Forrás: AFP/Angela Weiss -
házasság Kourtney Kardashian Travis Barker szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kourtney Kardashian és szerelme, Travis Barker titokban már összeházasodtak május elején Las Vegasban. Vasárnap pedig hivatalossá is tették a frigyet.

Travis még tavaly ősszel kérte meg szerelme, Kourtney kezét. Két héttel ezelőtt pedig egy hirtelen ötlettől vezérelve össze is házasodtak.

Kourtney az Instagramon mondta el, hogy Las Vegasban voltak, amikor néhány pohar ital után hajnali kettőkor úgy döntöttek, hogy bemennek egy kápolnába és örök hűséget fogadnak egymásnak. Az is kiderült, hogy egy Elvis-imitátor adta össze őket.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Az egykori valóságshow-sztárt vasárnap Santa Barbarában fotózták le menyasszonyi ruhában a helyi bíróság épülete előtt. Úgy tűnik, hivatalossá tették az egybekelésüket. A közeljövőben pedig szeretnének egy nagy szertartást is tartani Olaszországban - derült ki a TMZ információi alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.