102 évesen is dolgozik az ausztrál férfi

Forrás: 9now.nine.com -
férfi Ausztrália munka nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sydney-ben élő 102 éves Phil Hodgson nem hajlandó nyugdíjasként élni. A férfi az élő példája annak, hogy soha sem késő új szakmát kitanulni. Jelenleg egy játékboltban készít és javít babaházba való bútorokat.

Phil részt vett a második világháborúban, majd egész életében borbélyként dolgozott. Amikor eljött az idő, hogy nyugdíjba vonulhat, ő nem tette, inkább egy új munkát tanult ki: játékkészítő lett. Az ausztrál 9-es csatorna műsorában elárulta, hogy mindig is szerette az asztalosmunkát, ezért döntött úgy, hogy idős korában játékok készítésével akar foglalkozni. Ennek már több mint 25 éve.

Forrás: 9now.nine.com

Bár már a férfi 79 éves fia is nyugdíjas, Hodgson még nem tervezi letenni a szerszámokat. A feleségét öt évvel ezelőtt vesztette el, így egyedül maradt: azt mondta, a munkában legalább emberek között lehet.

"Ó, igen, minden napot. Nincs okom panaszra"- ezt felelte, amikor megkérdezték tőle, hogy élvezi-e az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.