Pár száz forintért szegezte a bozótvágót a nyugdíjasnak a berekböszörményi fiú

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
bűncselekmény rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő támadásról számolt be a minap a rendőrség: egy 15 éves tinédzser május 16-án az esti órákban bozótvágó késsel fenyegetett egy idős férfit, hogy eltulajdonítsa annak anyagi javait.

A támadó nem járt szerencsével, ugyanis az áldozatnál mindössze 770 forint készpénz volt, amit oda is adott a fiúnak, aki ezután gyorsan kereket oldott a zsákmánnyal.

A kép illusztráció. Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Az idős úr azonnal értesítette a rendőröket, akik pár óra elteltével azonosították a feltételezett elkövetőt, majd otthonában elfogták és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. A fiatal részletes beismerő vallomást tett, továbbá átadta a rendőröknek a zsákmányolt pénzt és megmutatta, hová rejtette a bozótvágót a bűncselekmény elkövetése után.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.