Könnyek között búcsúztatták el a New Yorkban meggyilkolt magyar anyát

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság anyagyilkosság G. Orsolya New York David Bonola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család egyik alkalmazottját gyanúsítja a rendőrség a gyilkosság elkövetésével. David Bonola brutális kegyetlenséggel, közel hatvan késszúrással végzett a New Yorkban élő magyar nővel, akinek holttestét egy sporttáskába rejtette.

A férfiről később kiderült, hogy a meggyilkolt nő szeretője volt és egyik vitájuk torkollt végül tragédiába. Bonola ugyanis állítólag azzal vádolta a családanyát, hogy megcsalja őt egy másik férfival, és tőle kapta el a HIV-fertőzést. A rendőrség azonban egyelőre nem közölt további részleteket az ügyről.

A meggyilkolt édesanya gyászszertartását a napokban tartották, ahol beszédet mondott özvegye és fia is. A temetési szertartásra azonban már jóval korábban, hetekkel ezelőtt sor került, erről egy amerikai lap beszámolója alapján írt a Blikk.

Forrás: Shutterstock

A hét elején tartott megemlékezésen az elhunyt nő férje elárulta, hogy 1994-ben, Budapesten szerettek egymásba, és sosem gondolta volna, hogy Orsolya követni fogja őt Amerikába, képes lesz munkát találni és barátokat szerezni. Fél éve éltek együtt, amikor a férfi kijelentette, hogy szereti és nem akarja, hogy elköltözzön tőle.

A gyászszertartáson Orsolya idősebb fia is megszólalt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.