Visszatér a kánikula: erre számíts a következő napokban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
meleg hidegfront kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hidegfront után újra felmelegszik a levegő, 27-30 fokot is mérhetünk. 

Csütörtök
Ragyogóan napos, száraz, kellemes idő várható. A hűvös reggelt követően 22 és 27 fok közé melegszik a levegő. Csak néha élénkül meg a délnyugati szél.
Péntek
Fátyol, majd gomolyfelhők zavarják a többórás napsütést, de zápor, zivatar csak elvétve fordulhat elő. A délnyugati szél még melegebb levegőt hoz hazánk térségébe: akár 30-31 fokos kánikula is lehet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo


Szombat
Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél megerősödik. 30 fok körüli meleg lesz.
Vasárnap
Sok napsütésre, felhőátvonulásokra van kilátás. Csak kis eséllyel fordul elő zápor. 22-26 fok közé csökken a hőmérséklet. Az északnyugati szél erős marad.
Hétfő
Fátyol- és gomolyfelhők jelennek meg az égen a többórás napsütés mellett. Eső nem várható. 24-25 fok körül változik a csúcshőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.