Vaddisznó rontott be egy szépségszalonba: a kimenekülő emberek rázárták az ajtót

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
Krakkó szépségszalon vaddisznó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba. Senki nem sérült meg, de az üzlet berendezése megrongálódott - közölte csütörtökön a lengyel média.

Az állat nagy lendülettel futott be a helyiségbe - közölte a PAP hírügynökséggel Marek Aniol krakkói rendőrségi szóvivő. A szemtanúk szerint hat rémült személy menekült ki a helyiségből, az ajtót rázárták az állatra. Senki nem sérült meg, a vadkan viszont megrongálta a szalon berendezését.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Az üzlet egy parkokkal övezett lakótelepen, a forgalmas Kapelanka utcában működik. A helyszínre rendőrök, állatorvos és állatmentők is kivonultak. Az állatot elfogták, és biztonságos helyre szállították - közölte a rendőrségi szóvivő. Megerősítették, hogy Krakkóban a lakosok az utóbbi időben gyakran riasztják a hatóságokat a lakótelepeken megjelenő vaddisznók miatt. Az állatok más lengyelországi városok, például Varsó közterein is felbukkannak.

Nem egyedi eset az, ami Krakkóban történt: Róma északi részének több lakónegyedében éjszakai kijárási korlátozást javasolnak a lakóknak a vaddisznók sorozatos támadásai után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.