Bántalmaztak, megkötöztek, majd kiraboltak egy házaspárt Soroksáron

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
betörés rablás házaspár bántalmazás Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap éjjel betörtek egy soroksári családi házba és több tízmillió forintot loptak el az elkövetők. Otthon volt a házaspár, akiket a betörők bántalmaztak. 

A nő és a férfi arra ébredt az éjszaka közepén, hogy három ismeretlen van a házukban. A rablók bántalmazták a házaspárt, majd megkötözték őket. Végül kirabolták a házat és távoztak. A férjnek valahogy sikerült kiszabadulnia, és a reggeli órákban elment a rendőrségre bejelenteni az esetet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Kora reggel egy férfi személyesen tett bejelentést a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságon, mert elmondása szerint előzőleg a lakásában három ismeretlen támadta meg őt és feleségét, bántalmazták őket és elvitték a pénzüket "– ismerte el a Borsnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság, akik csoportosan elkövetett rablás miatt indítottak nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.