Idős tanárnő is életét veszítette a Borsod megyei brutális karambolban

Forrás: MTI/Vajda János -
Onga Szikszó Karambol Borsod megye halálos áldozat tanárnő baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden délelőtt két autó ütközött össze Szikszó és Onga között, a balesetben pedig mind a vétkes sofőr, mind a vétlen jármű utasa meghalt.

A brutális, frontális karambol a Tények szerint azért történhetett, mert az egyik autó sofőrje a megengedettnél magasabb sebességgel, szabálytalanul előzött. Nem vette észre a szemközti sávban szabályosan közekedő másik autót, amelynek sofőrje hiába próbált kitérni a baleset elől, nem tudta elkerülni az ütközést.

Forrás: MTI/Vajda János

A becsapódás ereje olyan hatalmas volt, hogy a vétlen autó utasa, egy hatvan év körüli tanárnő azonnal meghalt, a kiérkező mentősöknek esélyük sem volt megpróbálkozni az újraélesztéssel. A vétkes sofőr életéért hosszú ideig küzdöttek az orvosok, de nem tudták megmenteni. A száguldozó, negyvenöt körüli férfi nem volt ismeretlen a rendőrség számára, ugyanis a híradó információi szerint már többször is elkövetett közlekedési szabályszegést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.