Hoppá! Kiderült, kivel töltötte az estét Shane Tusup

balhé Szabó Zsófi eljegyzés Shane Tusup szakítás dühkitörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották az eljegyzésüket. A pár először nem kommentálta az esetet, ám később kiderült, hogy mi is állhatott a háttérben. A hírek szerint több szomszéd is látta, ahogy Shane majdnem rátámadt a műsorvezető édesanyjára.

Pár nappal az eljegyzés felbontása után mind Zsófi, mind pedig Shane új poszttal jelentkezett közösségi oldalán, és látszólag egyikük sem szomorkodik. Shane egyik új fotóján például az látszik, ahogy az úszóedző félmeztelenül, vidáman pózol a barátaival szervezett biciklitúrán. Nemrég pedig ő is jelen volt a Scorpions budapesti koncertjén, ahová ráadásul nem egyedül ment el.

Shane az Instagramon csak korlátozott ideig elérhető storykban, illetve egy sima posztban hozta követői tudomására, hogy ott járt a rendezvényen. A fergeteges hangulatú koncertre Szabó Zsófi nélkül, Hunor nevű barátjával ment – vette észre a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.