Döntött a bíróság Berki Krisztián állítólagos díleréről: itt vannak a legfrissebb részletek

Forrás: -- -
Berki Krisztián dílere drog Berki Krisztián halála díler bűnügyi felügyelet drogdíler Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal Berki Krisztián halála után sikerült elfognia a rendőrségnek egy férfit, aki az előzetes információk szerint kapcsolatba hozható az egykori médiasztárral. A nyomozás jelenleg is folyik, ám a férfi tagadja, hogy droggal kereskedne, és tőle vásárolta volna az anyagot az elhunyt.

Az egyenruhások a vecsési otthonában csaptak le K. Istvánra, akinél kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket is találtak. Az ügyészség még május közepén azt kérte, tartóztassák le a feltételezett dílert, a bíróság azonban úgy döntött, az illető szabadon távozhat. A döntés értelmében nyomkövetőt kell viselnie, és nem hagyhatja el Pest megye területét.

Forrás: --

A férfi elismerte, hogy fogyasztott kábítószert, de állítása szerint azzal sosem kereskedett, szívességből sem adott belőle senkinek, így Berki Krisztián sem tőle vásárolhatta az anyagot. Az elsőfokon eljáró nyomozási bíró ezért nem rendelte el István letartóztatását, hanem csak bűnügyi felügyeletbe helyeztette. Az ügyészség megfellebbezte a döntést, szerették volna, ha őrizetbe veszik a férfit, ám a bíróság másodjára is elutasította a kérést – írja a Blikk a 24 információi alapján.

Berki Krisztián feltételezett dílere tehát továbbra is szabadon mozoghat Pest megyében a nyomkövetővel a lábán. A férfi és az elhunyt médiasztár valóban ismerték egymást, egy edzőteremben találkoztak és Krisztián az amúgy asztalosként dolgozó István segítségét szerette volna kérni egy gardrób elkészítésében. A bútor végül nem készült el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.