II. Erzsébet királynő platinajubileuma késelés Lamar Jackson Hypo II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölték a népszerű rappert, Hypót. A verekedés, amelyben a zenész életét vesztette, egy Chigwell Road-i partiban robbant ki II. Erzsébet platinajubileumának idején.

Lamar Jackson Hypóra egy Woodford Green-i rendezvényen támadtak rá szombat reggel. A 39 éves rapper olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentők nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: Shutterstock

A támadó személyét még keresi a rendőrség. Felmerült, hogy a tragédiáról videófelvételek is készülhettek, amelyek segíthetnek a tettes azonosításában.

"Ez a támadás egy partin történt, és tudjuk, hogy nagyszámú ember volt jelen. Arra kérek mindenkit, aki még nem akart velünk beszélni, jelentkezzen és mondja el, mit látott. Elképzelhető, hogy a késelést megelőző eseményeket, és talán magát a gyilkosságot is megörökítették az emberek a telefonjaikkal. Kérjük Önöket, hívjanak minket. Létfontosságú, hogy megállapítsuk, mi történt" - idézte Laurence Smith, a Met DCI munkatársa szavait a The Guardian nyomán a Blikk.

Nem a rapper halála volt az egyedüli, ami beárnyékolta a brit királyi család ünneplését. Robbantás miatt a Trafalgar teret is ki kellett üríteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.