Három városban is lövöldözés volt szombat éjjel: összesen kilenc ember halt meg, sokan megsebesültek

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Spencer Platt -
halál lövöldözés Egyesült Államok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három ember meghalt, kettő megsebesült egy lövöldözésben vasárnap hajnalban az egyesült államokbeli Saginawban - jelentette a WEYI helyi televízió a rendőrség közleményére hivatkozva.

Az Egyesült Államokban három városban is lövöldözés volt szombat éjjel és vasárnap reggel, ezekben összesen kilenc ember meghalt, további kéttucatnyi pedig megsebesült. Philadelphiában két férfi közötti összetűzés fajult lövöldözéssé, amelynek során egy zsúfolt bár- és éttermi negyedben három embert megöltek, tizenkettőt megsebesítettek - közölte a rendőrség.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/2020 Getty Images/Spencer Platt

Lövöldözés volt szombaton éjfél után a Tennessee állambeli Chattanoogában is egy bár közelében, a rendőrség szerint hárman meghaltak és 14-en megsebesültek. A legutóbbi lövöldözésben vasárnap hajnalban a Michigan államban lévő Saginawban három ember meghalt, kettő pedig megsebesült - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.