Itt csap le a jégeső és a vihar: ekkorra várhatod

Forrás: MTI/Varga György -
vihar időjárás jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csapadékos napok után hétvégére visszatér a jó idő. 

Szerda


Erősen gomolyfelhős lesz az ég. Délelőtt inkább a Dunántúlon, délután nagyobb számban keleten alakul ki zápor, zivatar. Nyugaton 20-25, keleten 25-30 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél megélénkül, zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek.

Forrás: MTI/Varga György

Csütörtök


Az erősen felhős égből többfelé számíthatunk ismétlődő záporra, zivatarra. Felhőszakadások és jégesők is lehetnek. 19 és 26 fok között változik a csúcsérték. Megerősödhet az ÉNy-i szél.

Péntek


A nap első felében még többfelé lehet újabb zivatar, zápor, néhol tartós eső; majd délutántól határozottan csökken a felhőzet. Erős marad a lézmozgás. 22-29 fok közé melegszik a levegő.

Hétvége


Sok napsütésre van kilátás kevés gomolyfelhővel. Visszatér a remek nyári idő, sőt ismét lehet délen kánikula 30 fok körüli maximumokkal - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.