Buda is elesett a hatalmas eső után: ömlik a víz az utakon

eső Buda Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas esőt Budapest csatornái sem tudták elnyelni: Buda utcáin hömpölyög a víz.

Hatalmas és hirtelen esett nagy mennyiségű eső Magyarország több területén, Budapesten is. A nagy mennyiségű vizet nem tudta elnyelni a csatornarendszer, az utcán hömpölyög. Erről Szinetár Dóra mutatott egy videót az Instagram-oldalán, de korábban Pécsről is készült hasonló felvétel, ahol egy élelmiszerboltot árasztott el a víz.

A fővárosban több helyen intenzív esőzés nehezíti a haladást - írta Facebook-oldalán a Budapesti Közlekedési Központ csütörtök kora délután.

A 11-es és a 111-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Fazekas utca és a Horvát utca megállót.
Nem jár a 19-es és a 41-es villamos a Katinyi mártírok parkja és a Batthyány tér között; a 4-es és a 6-os villamos a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között; a 17-es villamos a Széll Kálmán tér és a Katinyi mártírok parkja között; az 56-os, az 56A és a 61-es villamos a Budagyöngye és Hűvösvölgy között és nem üzemel a Libegő sem - közölték.

Buda is elesett a hatalmas eső után Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.