Játék közben megsérült és egy életre lebénult a fiatal foci tehetség

gerincsérülés focitehetség Corey Prendergast focista sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátaival játszott korosztálya egyik legtehetségesebb focistája, amikor egy furcsa balesetben olyan súlyos gerincsérülést szenvedett, hogy nemcsak sportolói karrierje tört ketté, hanem az élete is örökre megváltozott.

A fiatal ír tehetség, Corey Prendergast a Cashel Town ifjúsági csapatának volt a játékosa és edzője szerint igazán fényes karrier állt előtte. Már többször bizonyította tehetségét és rátermettségét, ezért különösen tragikus, hogy egy ártalmatlan játék közben szenvedett súlyos sérülést.

Sem az írországi Sun cikke, sem a Corey megsegítésére létrehozott adománygyűjtő oldal nem közli, hogy a fiú pontosan hogyan sérült meg, de a gerincét ért ütés következtében lebénult.

A család nem tudja kigazdálkodni a kórházi számlákat és arra sincs pénzük, hogy az otthonukat olyan módon átalakítsák, hogy a mozgásában korlátozott Corey közlekedni tudjon majd benne. Ezért létrehoztak egy oldalt, ahol bárki adakozhat a fiú és szerettei megsegítésére. Az első céljuk a 20 ezer euró volt, amelyet közel 600 adakozó össze is hozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.