Élve találták meg a 40 évvel ezelőtt meggyilkolt és az erdőbe kidobott ifjú pár lányát

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság holttest eltűnés gyermek erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holly Marie Clouse még csecsemő volt, amikor szüleit 40 évvel ezelőtt brutálisan kivégezték az erdőben. Az ő testét nem találták meg a rendőrök, így arra jutottak, hogy életben kell lennie. Évtizedekkel később nemrégiben találtak rá a már ötgyermekes édesanyára.

A 21 éves Haroldot és a 17 éves Tinát 1981. január 12-én találták meg holtan Houston egyik erdős területén. Személyazonosságuk azonban ismeretlen maradt egészen tavalyig, amikor a DNS összekötötte a házaspárt a Kentuckyban élő családtagokkal. A házaspár kislányának testét, Hollyt akkor nem találták meg, így a nyomozók arra gondoltak, hogy valahol még életben lehet.

Élve találták meg a 40 évvel ezelőtt meggyilkolt és az erdőbe kidobott ifjú pár lányát Forrás: Shutterstock

A családtörténeti nyomozók a napokban megtalálták az árván maradt kislányt, aki ma már egy 42 éves ötgyermekes édesanya.

"Holly megtalálása az égiek születésnapi ajándéka, mivel Junior (Holly édesapja) születésnapján találtunk rá. Több mint 40 évig imádkoztam válaszokért, és az Úr kinyilatkoztatott valamennyit... megtaláltuk Hollyt" – mondta meghatódva a nagymama, Donna Casasanta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.