Kiderült, hogy a jövő héten is számíthatunk-e özönvízre

Forrás: Shutterstock -
eső időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre számíthatunk a következő napokban.

Vasárnap
Ragyogó nyári napsütésre számíthatunk, melyet délután kevés gomolyfelhő zavar. Nem lesz eső. Az északi, északnyugati szél több helyen lesz élénk. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.
Hétfő
Eleinte sok napsütés lesz, majd délután északnyugat felől megnövekszik a gomolyfelhőzet, és - elsősorban északon és délnyugaton - zápor, zivatar is előfordulhat. 29-30 fok köré melegszik a levegő. Az ÉNy-i szél estétől megerősödik.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock


Kedd és szerda
Mindkét nap sok napsütésre van kilátás. Fátyol-és gomolyfelhők jelennek meg az égen, de ezekből csapadék nem keletkezik. 24 és 30 fok között változik délutánonként a hőmérséklet. Csak néha élénkül meg az északias szél.
Csütörtök és péntek
Folytatódik a kellemes nyári idő többórás napsütéssel, némi gomolyfelhővel. Számottevő csapadék nem lesz. Marad a 25-30 fokos meleg is - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.