Érthetetlen videó: méretes gerendával kergette társát egy férfi a Blaha Lujza tér közelében

szürreális videó Budapest fadarab Reddit Blaha Lujza tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet tudni, hogy mi vezérelte a videón látható férfit, amiért egy hatalmas fadarabbal a kezében kergette társát Budapest egyik utcájában.

Futótűzként terjed az interneten a videó, amely akár egy vígjátékfilm jelenete is lehetne. A felvételen két férfi látható, az első menekül, míg a mögötte lévő egy több méter hosszú fadarabot markolva üldözi az előtte futót. Nincs azonban semmi vicces az egészben, főleg, hogy a kergetett férfi majdnem életét vesztette.

Csakis a szerencsének köszönhető, hogy a fadarabos üldözője elől menekülő férfit nem ütötték el az autók, amikor átszaladt a többsávos, láthatóan forgalmas úton. A Redditre feltöltött videót a Blikk szúrta ki, azonban sem a kommentelőknek, sem a lapnak nincs ötlete arra nézve, hogy milyen vita vagy szituáció fajulhatott egy ennyire szürreális üldözésbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.