Stahl Judit meglepő titokról rántja le a leplet: nem a férjétől született a gyereke

Forrás: Stahl.hu -
Stahl Judit férj gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stahl Judit már évek óta a nyilvánosságtól visszavonultan él, nagyon ritkán szokott nyilatkozni. Most megtette, és egy hatalmas titokról rántotta le a leplet.

Stahl Judit egykor sikeres tévés szakácsnő volt, még korábban pedig műsorvezető, de már évek óta a nyilvánosság kizárásával éli az életét. Visszavonult a tévézéstől, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Az egykori műsorvezető csak ritkán enged betekintést a magánéletébe, de Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában megtette.

Stahl Judit lánya nem a férjétől van Forrás: Stahl.hu

"A gyerekem nem a férjemtől van, de nagy szerelem volt. A férjem már annyira nem bírta ezt a nagy szerelmet, hogy elment az USA-ba főzni tanulni. Nagyon régóta vagyunk együtt, és nagyon sok mindent túléltünk együtt, és remélem túl is fogunk. De ez picit már neki is sok volt" - idézi a Blikk stahl Juditot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.