Hihetetlen, mivel ünnepelte a magyar focicsapat a négygólos győzelmet

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Catherine Ivill -
ünneplés győzelem focicsapat foci angol-magyar Nemzetek Ligája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban a magyar focicsapat sikersorozata részegítette meg a rajongókat. A játékosok ugyanis rég nem látott, fölényes játékkal kezdték a Nemzetek Ligája csoportmérkőzéseinek első körét. A nyári szünet előtti legutolsó meccsen pedig felülmúlták a legendás Aranycsapat egykori, angolok elleni győzelmét.

A szurkolók egy emberként tomboltak a tévéképernyők előtt, amikor a magyar válogatott 4:0-ra legyőzte a rettegett angol csapatot. A győzelmet követően nemcsak a rajongók, hanem bizony a focisták is hatalmas bulit rendeztek, és egészen különleges módon lazítottak a szigetországi mérkőzés után. A részletekről a csapatkapitány, Marco Rossi árult el részleteket.

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Catherine Ivill

– mesélte korábban a kapitány a Borsnak. A lap úgy tudja, hogy a magyar csapat öltözőjében a magyar diszkózene korszakos slágerei szóltak a kilencvenes évekből és 2000 elejéből. A buli után repülőre ültek a játékosok és még a hajnali órákban megérkeztek a budapesti reptérre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.