Elfogták a blahai lámát, aki egy méretes gerendával kergette társát Budapest belvárosában

Forrás: Shutterstock -
elfogták rendőrség Budapest fadarab Blaha Lujza tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, néhány nappal ezelőtt méretes gerendával kergette társát egy férfi a Blaha Lujza tér közelében. A rendőrség most közölte, hogy elfogták a sajtóban blahai lámaként elhíresült férfit.

Futótűzként terjedt az interneten a videó, amely akár egy vígjátékfilm jelenete is lehetne. A felvételen két férfi látható, az első menekül, míg a mögötte lévő egy több méter hosszú fadarabot markolva üldözi az előtte futót. Nincs azonban semmi vicces az egészben, főleg, hogy a kergetett férfi majdnem életét vesztette.

A sajtóban blahai lámaként elhíresült férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság a felvétel alapján eljárást indított, melynek során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2022. június 17-én hajnalban elfogtak és a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak"
- írja a police.hu.

A nyomozók a 36 éves M. Dénest felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.