Beugrott egy utas a metróalagútba a Blahán: a síneken rohangált és azt állította még egy személy van a pályán

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
M2 metróalagút metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Metróért Egyesület a Facebook tette közzé a hírt, hogy a síneken futkosott egy utas az M2-es metró vonalán. Hogy mi történt, pontosan nem tudni; a közlekedést leállították, a metró ma indult újra. 

A BKV sajtóosztálya a Borsnak elmondta: az utas szombaton este, 23 óra táján ugrott be minden előzmény nélkül a metróalagútba, ahol rohanni kezdett - emiatt az egész vonalat feszültségmentesíteni kellett. Bár a BKV munkatársai hamarosan megtalálták az illetőt, aki azt állította, hogy még egy személy van a pályán, így azt újra átvizsgálták, de senki mást nem találtak.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A egyesület pedig ezt írta a Facebookon: "Tegnap késő este az M2-es forgalmát le kellett állítani. Két szellemileg alulfinanszírozott sínfutást tartott".

A poszt alatt kisebb vita alakult ki, egy férfi úgy tudja, a Blaha Lujza téri állomáson ellopták az egyik utas telefonját. Az elkövető azt mondta ketten voltak és a társa berohant az alagútba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.