Sokkoló: leszúrtak egy embert a McDonald’s-ban, nem élte túl a támadást

gyilkosság Mc Donald's halál leszúrta baleset támadás meggyilkolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatóságok beszámolója szerint két sofőr annyira összeveszett a gyorsétterem autós részében, hogy az egyik halálra késelte a másikat.

Pénteken hajnali négy óra után riasztották a helyi rendőrséget, miután a Dél-Afrikában található Emalahleniben gyilkosság történt. A gyorsétterem parkolójában úgy összeveszett két férfi, hogy az egyikük kést szúrt a másik férfi mellkasába - írja a Newsweek cikke alapján a Bors. Az áldozat egy 29 éves férfi.

A Mc Donald's parkolójában kialakult incidensről egy szemtanú azt mondta, hogy bár nem tudja, min veszett össze a két férfi - akik a hírek szerint nem ismerték egymást - látta, ahogy az egyik sofőr kiszáll az autóból, odalép a mögötte álló kocsihoz, és mellkason szúrja a sofőrt. A 36 éves gyanúsított, Tschepo Bosoma gyalog menekült el a helyszínről, majd a ügyvédje jelenlétében feladta magát a Witbank rendőrségen, és jelenleg is őrizetben van.

Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.