gyermekbántalmazás nevelés India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermek azzal haragította magára édesanyját, hogy nem fejezte be a házi feladatát.

Az egész világot felháborította annak az indiai anyának a kegyetlensége, aki a több mint 40 fokos hőségben házuk tetején hagyta mindössze ötéves lányát úgy, hogy kezeit és lábait hátul összekötözte.

Az esetről az egyik szomszéd videót is készített, melyen látszik, hogy a magatehetetlen gyermek borzasztóan szenved és próbál kiszabadulni, sikertelenül. A kicsit végül nagyapja mentette meg, amikor hazaért, és azonnal felhívta fiát, hogy közölje vele, mit tett a felesége, amíg ő távol volt.

A lány apja elmondta a Hindustan Times-nak, hogy borzasztóan leszidta nejét, pláne azután, hogy megnézte a felvételt. A rendőrség a civil bejelentések alapján jelenleg vizsgálja az esetet – írja a Mirror.

Nemrég írtunk arról, hogy egy texasi édesanya június 20-án hétfőn egy születésnapi zsúrra készülődve sietségében járművében felejtette kisebbik gyermekét, aki sajnos nem élte túl a figyelmetlenséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.