Kiugrott egy nő a kilencedik emeletről Budapesten

Forrás: Shutterstock -
öngyilkosság tragédia Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma hajnalban szörnyű tragédia rázta meg a III. kerület lakosait. Egy nő kivetette magát kilencedik emeleti lakásának ablakából a Vörösvári úton. 

Úgy tudni, próbálták lebeszélni a nőt az öngyilkosságról, azonban mégsem sikerült megakadályozni a tragédiát. A rendőrök jelenleg is a helyszínen tartózkodnak.

Forrás: Shutterstock

"A reggeli órákban az emeletről kiugorva öngyilkos lett egy hölgy a Vörösvári úton. Információink szerint próbálták lebeszélni tettéről, de sajnos nem sikerült megakadályozni a tragédiát. Nem tudjuk, mi állhatott e szörnyű döntés mögött. A hatóságok jelenleg is a helyszínen vannak, de az önkormányzatunk is tartja a kapcsolatot az illetékesekkel. Kérek mindenkit, segítse az illetékesek munkáját!" – írja közleményében dr. Kiss László, a kerület polgármestere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.