Kalapáccsal rabolt ki egy zálogházat egy férfi: éppen festékszóróval színezte át az autóját, mikor elkapták

Forrás: Police.hu -
kalapács zálogház rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy órán belül elfogták a külföldit, aki a gyanú szerint egy kalapács segítségével rámolt ki egy óbudai zálogházat. A férfi éppen festékszóróval színezte át körözött autóját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2022. június 27-én 14 óra 41 perc körül bement egy óbudai zálogházba, kalapáccsal betörte az üvegpultot, majd tizenegy nyakláncot zsákmányolva elmenekült. Az ellopott ékszerek összértéke megközelíti a hárommillió forintot.

A III. kerületi járőrök egy órán belül a Bécsi úton fogták el a feltételezett elkövetőt, aki aranyszínű autóját éppen festékszóró palackkal próbálta ezüstszínűvé varázsolni. Kiderült, hogy a járművet körözték is, amit a cseh hatóságok rendeltek el lopás miatt.

Kalapáccsal rabolt ki egy zálogházat egy férfi Forrás: Police.hu

A 41 éves cseh állampolgárt elfogták, az ellopott ékszereket megtalálták nála.

A férfit az óbudai nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.