Heteken át kereste a rendőrség a fiatal és ismert japán pornószínésznőt, Rina Aranót, akinek a holttestét nemrég az erdőben találták meg. Minden jel arra utal, hogy meggyilkolták.

A huszonhárom éves japán pornósztár június elején tűnt el. A szülei akkor fogtak gyanút, amikor lányuk már három napja nem jelentkezett és a telefont sem vette fel. A család bejelentése után a rendőrség azonnal megindította a nyomozást és egy héttel később megtalálták Rino Arano holttestét. A már bomlásnak indult, meztelen tetemet valaki egy fához kötözte.

A japán egyenruhások elsőre nem tudták azonosítani a tetemet. A rendőrség ezért közzétette az áldozat leírását, és a rajongók ismertek rá Rinóra jellegzetes anyajegye és fogai alapján.

Rino Aranót legutoljára egy térfigyelő kamera felvételén látták élve, három nappal az eltűnése előtt. A videón jól látható, amint az Ibaraki prefektúra egyik vasútállomása előtt beszáll egy férfi, bizonyos Hiroyuki Sampei autójába. A hatóságok kihallgatták Sampeit, aki tagadta, hogy köze lenne Rino eltűnéséhez és halálához.

A gyanú árnyéka azonban Sampeire vetül, ugyanis a fiatal lány holttestét a férfi villája közelében találták meg. A ház pincéjében egy matracot találtak a rendőrök, és több jel is arra utal, hogy valakit fogva tarthattak odalent. Sampei telefonján emellett olyan képekre is bukkantak, melyeken Arano állítólag bilincsben látható. A férfit letartóztatták, ám ő azt állítja, hogy a fotók a lány beleegyezésével készültek.

A nyomozás jelenleg is tart, ugyanis a halottkém vizsgálata alapján Aranót megfojtották – írja a Sun.