Naponta érkeznek a hírek a fulladásos halálesetekről. A strandszezon beindulásával sajnos várható is volt, hogy megszaporodnak a vízi balesetek. A hatóságok a legújabb holttestet viszont nem a parton, hanem a Tiszántúl vízgazdálkodását segítő csatornarendszer részén találták meg.

Szolnoktól nem messze, a Keleti-főcsatornában találtak rá egy férfi holttestére. Az azonosítás után derült ki, hogy egy napokkal korábban eltűnt, a közösségi médiában ismert ember maradványaira bukkantak. A hírt az Organikus Farm és Zöldség Kertészet is megerősítette, ugyanis a holtan talált nehéz sorsú férfit ők karolták fel.

Forrás: Shutterstock

A kunbaracsi vállalkozás vezetője rendkívül aktív a Facebookon, így több mint 40 ezer követő láthatta, hogyan telnek a mindennapok a farmon, és hogyan éli ott életét Zolika. A férfit a farm tulajdonosa vette a szárnyai alá, ugyanis Zolika mentális gondokkal és alkoholproblémákkal küzdött. A veteményesben viszont munkát és életcélt kapott, az oldal látogatói pedig több videót is láthattak a férfiról.

A történet ugyan szépen indult, de egy idő után már tarthatatlanná vált a helyzet. Nem tudni, pontosan mi vezetett ahhoz, hogy Zolikát elküldték, de a férfi munka nélkül maradt. Hazament a családjához, ahhonan pár nappal ezelőtt eltűnt. Mindenki abban reménykedett, hogy hamarosan előkerül, ám csak a holttestére tudtak rábukkanni.

Zolika kedves, jószívű, segítőkész volt, a légynek nem ártott

– így búcsúzik a farm tulajdonosa Zolikától, akiért kedden este gyertyagyújtást szerveztek a Ripost információi szerint. Azt nem tudni, mi okozta a férfi halálát.