Kizárták a versenyből a Mestercukrász egyik szereplőjét

Forrás: RTL -
mestercukrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A főcukrászi szerepet kapott Jelly minősíthetetlenül beszélt csapattársaival szerdán a Mestercukrászban.. Előbb csak rendreutasították, később kizárták a versenyből.

Túlságosan is beleélte magát a főnök szerepébe Jelly, így flegma és agresszív módon utasítgatta csapattársait, Katát és Szabit a szerdai adásban. Volt egy olyan pillanat, amikor Szabi Jelly és Kata közé állt, mert attól félt, a vita tettlegességig fajul.

A főcukrászi szerepet kapott Jelly minősíthetetlenül beszélt csapattársaival Forrás: RTL

"Jelly, vedd le a kötényedet, légy szíves, tedd le a pultra és fáradjál ki! Ezt a stílust itt nem engedheted meg" – mondta előbb Joci séf, majd a zsűri még keményebb döntést hozott: "Jelly nem térhet vissza többé a konyhába, viselkedése miatt kizárták a versenyből".

"Nem szeretem, ha más mondja meg nekem, hogy mit csináljak. Pláne nem akkor, amikor ki vannak osztva a szerepek. Sajnos ők nem működtek velem együtt. Ők kényszerítettek engem arra, hogy így viselkedjek" - védekezett Jelly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.