Friss hírek érkeztek a budapesti házomlásban megsérült balerináról

Fotó: Major Kata - Origo -
házomlás Tóth Nikolett baleset Budapest jókai utcai házomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, június végén leomlott egy épület a budapesti Jókai utcában. A baleset legsúlyosabb sérültje Tóth Nikolett, az Operettszínház fiatal balett-táncosa volt: koponya- és gerinckárosodást szenvedett, most azonban bíztató hírek érkeztek az állapotáról. 

Az utcára omlott egy épület tetőszerkezete Budapest VI. kerületében, a Jókai utcában még június 27-én. A balesetben négyen sérültek meg, legsúlyosabban a Budapesti Operettszínház művésze, akit azóta is, közel két hete altatásban tartanak.

Budapest belváros, leomlott egy ház tetőszerkezete, VI. kerületi Jókai utca, tetőszerkezet, 2022.06.29. Fotó: Major Kata - Origo

Bár már voltak arra utaló jelek, hogy egyre jobbak az esélyei, most a Bors megtudta, hogy Niki állapota valóban bizalomra adhat okot. Egyszer már felébresztették, és akkor jól is reagált orvosai szavaira, azonban egyelőre altatásban tartják, hogy kíméljék a szervezetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.