pikkelysömör TV2 Hadas Alfréd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! tehetsége, Hadas Alfréd az utóbbi időben túlhajtotta magát. A zenélés mellett saját vállalkozást is indított, szervezete azonban jelezte, hogy lassítania kell.

"A közeljövőben nem tervezek utazást, inkább ősszel vagy télen jöhet szóba egy kis pihenés. Most főleg a munka foglalja le a mindennapjaimat, mert miközben a karrieremre koncentrálok, elindítottam a saját vállalkozásomat is. (...) Időközben egy betegséggel is meg kell küzdenem, az egész testemen pikkelysömör alakult ki. Kezelnem kell, ennek pedig az egyik gyógymódja az egészséges étkezés, és a stresszmentes élet. Két hónapja egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, kenegetem az érintett területeket a bőrömön, kiiktattam az étrendemből a zsírt, a sertéshúst és a glutént" - mondta a Borsnak Alfréd, aki valószínűleg a napokban szakított Mardollal.

Hadas Alfréd pikkelysömörrel küzd Instagram




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.