Kizuhant a 10. emeletről egy nő Kispesten: a nővére szerint nem öngyilkosságot követett el

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
kizuhant öngyilkos Kispest öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap délelőtt zuhant ki egy 44 éves nő Kispesten a 10. emeletről. Nővére szerint nem öngyilkosság történt.

Kizuhant egy kispesti panelház 10. emeletéről egy 44 éves nő, aki éppen testvérénél járt vendégségben. Nővére nem hiszi, hogy öngyilkosságot követett el, habár azt tudta, hogy az egyedülálló nő társra és gyerekre vágyott.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Irén kedd délután jött fel hozzánk, nálunk is aludt. Nagyon szerették egymást a négyéves kislányommal, Laurával. Jó volt őket együtt látni" - mondta Erika. Ezen a napon a kislányra a nagymama vigyázott, hozzá vitte el a gyermeket az anya, aki hazafelé sétálva szembesült a tragédiával.

"Belém hasított a fájdalom, és felkiáltottam: Úristen, mi történt? Odaszaladtam Irénhez, és megnéztem, mert reméltem, hogy még él, de sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy már meghalt. Reggel még fel is ajánlottam Irénnek, hogy kihagyom a munkát, hogy együtt maradhassunk, de ő biztatott: menjek csak dolgozni. Nem látszott rajta, hogy bármi bántotta volna, ezért nem is tudom elképzelni, hogy öngyilkos lett. Sokkal inkább arra gondolok, hogy kihajolt az ablakon és valahogy megcsúszott. Régen nagyon sokat utazott, de mostanában ezt nem engedhette meg magának. Megesett, hogy hónapokra eltűnt, aztán újra felbukkant. Két hete a délegyházi tóhoz mentünk együtt kirándulni. Jó volt a kedve.
Nem nagyon panaszkodott, de azt tudom, hogy a szíve mélyén társra és saját gyerekre vágyott. Jó anya lett volna belőle!" - mondta a nőnek a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.