Lezuhant a lépcsőn és elhunyt Ivana Trump, Donald Trump első felesége

Forrás: Shutterstock -
Ivana Trump Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Ivana Trump, Donald Trump volt amerikai elnök első felesége. Ezt Donald Trump jelentette be csütörtökön saját közösségi hálózatán, a Truth Socialon. Ivana Trump 73 éves volt.

"Nagy sajnálattal közlöm mindazokkal, akik szerették őt, s akik sokan voltak, hogy Ivana Trump elhunyt New York városi otthonában" - ismertette Donald Trump.
Az egykori Csehszlovákiában született Ivana 1977-ben házasodott össze Donald Trumppal. A pár 1992-ben vált el, három közös gyermekük van: ifjabb Donald, Ivanka és Eric.

Ivana állítólag lezuhant a lépcsőn és olyan súlyosan sérült, hogy nem lehetett megmenteni. Akkor kezdték keresni, amikor nem érkezett meg időpontjára a fodrászhoz - a rendőrök találtak rá. Úgy tudni, Ivana utolsó napjaiban a St. Tropez-i nyaralását tervezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.