Eltűnt a sámán, aki VV Anett súlyos állapotáért felelős

Forrás: Shutterstock -
VV Anett sámán eltűnés teaszeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen eltűnt a sámán, aki állítólag azt a szertartást vezette, ahol az egykori valóságshow-szereplő, Béres Anett súlyosan megsérült. A férfi nem reagál a telefonhívásokra és az oldalát is megszüntette. 

Nem sokat tudni arról a sámánról, aki azt a teaszeánszot vezette, amelyen többek között Béres Anett és Sáfrány Emese is részt vett.

Az egykori valóságshow-sztár a szeánsz alatt megijedt valamitől és berohant az erdőbe, másnap hajnalban meztelenül találtak rá, súlyos állapotban, végül életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Anettet jelenleg egy pécsi kórházban kezelik.

Az ayahuasca enteogén főzet, melyet alapvetően a dél-amerikai őserdőben honos Banisteriopsis caapi (ayahuasca) indájából készítenek a bennszülöttek Forrás: Shutterstock

A sámán, aki a szertartást vezette, teljesen felszívódott, nem reagál a telefonhívásokra és az oldalát is letörölte az internetről - írja a nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.