Hátborzongató felvétel: centiken múlt, hogy a tigriscápa elkerülte az úszó férfit

videó Ausztrália cápatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány centivel kerülte egy tigriscápa gyilkos harapása az ausztrál férfit, aki éppen a hajóba próbált visszaászni a vízből. Az esetről felvétel is készült.

Centikkel kerülte el a tigriscápa az úszó férfit, aki éppen megpróbált visszamászni a hajóba, amikor megtámadta egy cápa.

Az esetről videó készült, amit néhány hét alatt több mint kilencmilliószor néztek meg. A felvételen látszik, amint egy férfi éppen megpróbál betenni egy ketrecet a vízből a hajóba, amikor felbukkan mellette a hatalmas cápa.

@xdeep_blue Escaped last time from shark attack. A diver suffering from a tiger shark attack, while trying to climb back into the boat. The scene unfolds in waters Snapper Rocks near the Gold Coast of Australia. #xtigershark #xtigershark#xsharks♬ Originalton - DEEP BLUE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.